Csökkents, hogy növekedhess!

Greenion blog

Greenion blog

Porsche evolúciók

2016. február 18. - Greenion

A menő járgányokra és száguldásra szakosodott Donut Media a napokban látványos videót közölt, amiben a legendás Porsche 911 hatvan éves evolúcióját követik végig. 

"A Porsche 911 folyamatosan fejlődött: története tele van innovációval, az alapkoncepció azonban mégis keveset változott. Az evolúció eredményeként a 911 méltó a 20. század egyik legjobb autója címre, kiállva az idő próbáját." - áll a videó leírásában. A szerkesztők minden fontosabb mérföldkövet végigvesznek, és egészen a 991-es modellig eljutnak (2016).

 

A Porsche fejlődéstörténete egyébként igen népszerű téma a rajongók körében, a http://porschevolution.com/ oldalon például egy gyönyörű, interaktív infografikát kattintgathatunk végig, ami egészen Ferdinand Porsche születéséig nyúl vissza.

Természetesen a stuttgarti Porsche múzeum élményét nehéz virtuálisan pótolni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greenion.blog.hu/api/trackback/id/tr848401714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása