Csökkents, hogy növekedhess!

Greenion blog

Greenion blog

Így képzeli a Honda a városi közlekedés jövőjét?

2015. október 21. - Greenion

Bár hivatalosan csak a jövő heti Tokyo Motor Show kiállításon mutatja be a Honda a koncepciót, az interneten már elérhetőek a városi közlekedésre szánt Wander Walker és Wander Stand részletei.

200348625128670655.jpg

A Mashable technológiai portál tette közzé a japán gyártó elég szűkszavú közleményét és első látványterveit az új járgányokról. A Wander – azaz vándor - terméknév első sorban a mozgás szabadságára utal, akár az utcai forgalomra is alkalmas Standről, akár a gyalogosok közötti lavírozásra szolgáló Walkerről van szó.

A nagy valószínűséggel teljesen elektromos járműveket rendhagyó formatervezés és a digitális megoldások egész sora jellemzi. A Stand szélvédője egyszerre kijelzőként is funkcionál, amin a navigáció mellett - a látványtervek tanúsága szerint – kommunikációs eszközök is elérhetőek. Érdekesség, hogy a Stand irányítására egy középen található joystick szolgál.

61811_honda_wander_walker.jpg

A Walker különlegessége pedig a 90 fokban elforduló kerekek – ami minden bizonnyal a járókelők közötti minél hatékonyabb szlalomozást segíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://greenion.blog.hu/api/trackback/id/tr908009647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása