Csökkents, hogy növekedhess!

Greenion blog

Greenion blog

Belopja magát a Lego rajongók szívébe a Chevrolet

2017. január 17. - Greenion

A Chevrolet egy életnagyságú "Lego Batmobilt" mutatott be egy detroiti kiállításon. A különleges járgány külön weboldalt is kapott, ahol a potenciálisa vásárlók - azaz Batman - megismerhetik a techikai specifikációkat is.

batm.jpg

Hamarosan hazánkban is mozikba kerül a The Lego Batman Movie című animációs film, melyben a Denevérember lego verziójának kalandjait ismerhetjük meg. A film reklámkampányának részeként a Chevrolet a detroiti North American International Auto Show kiállításon bemutatott egy életnagyságú Lego Batmobilt, ami elvileg meg is vásárolható.

A járgány bemutatására külön weboldal is készült, ahol felfedezhető a kocsi összes fontosabb specifikációja, és egy fókuszcsoportos felmérésről is láthatunk videót. A weboldal szerint a Batmobil potom 48 millió dollárba kerül, ami igazán megéri, hiszen "tökéletes egy estéhez, amikor megmenthetjük a várost."

A bejegyzés trackback címe:

https://greenion.blog.hu/api/trackback/id/tr8712132523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása