Csökkents, hogy növekedhess!

Greenion blog

Greenion blog

Gyönyörű, fából készült autót mutat be a Toyota

2016. április 07. - Greenion

Első ránézésre játékautónak tűnhet a Toyota Setsuna, amit a japán gyártó a milánói designhéten mutat majd be. Az elsődlegesen fából készült járgány inkább műalkotás, mintsem közlekedési eszköz.

setsuna_004_0.jpg

Rendhagyó koncepció autóval készül a milánói designhétre a Toyota, melynek legfontosabb építőelemei főleg nyírfából és cédrusból készültek. A járgány a Setsuna (pillanat) becenevet kapta, mellyel a tervezők arra utalnak, hogy az emberek milyen különleges pillanatokat élhetnek át kedvenc autójuk volánja mögött.

A Setsuna sokkal inkább tekinthető műalkotásnak, mintsem a hétköznapi használatra szánt közlekedési eszköznek: a készítése során a mesterek egy hagyományos japán ácstechnikát (okuriari) használtak.

setsuna_019_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://greenion.blog.hu/api/trackback/id/tr148576074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása