Csökkents, hogy növekedhess!

Greenion blog

Greenion blog

Forradalom várható az autóiparban Bill Ford szerint

2015. november 12. - Greenion

Henry Ford dédunokája szerint az autóipar forradalmi változások egész sora előtt áll – a céget vezető Bill Ford Jr. az ősz egyik legfontosabb technológiai eseményén, a dublini Web Summiton tartott előadást a témában.

Bill Ford Jr. szerint bár az autóipar folyamatos fejlődésben volt az elmúlt 100 évben, a szektor forradalmi változások küszöbén áll. Beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy a közeljövőben a járművek szerepe ugyan csökkeni fog, de magára a közlekedésre, mint szolgáltatásra érdemes tekinteni – számolt be a mashable.com.

Ahogy korábbi előadásaiban is, Ford arról beszélt, hogy az autóipari fejlesztéseknél elsősorban a személyes szabadság és mobilitás növelése az elsődleges szempont.
Arra a kérdésre, hogy mit szól a nagy technológiai vállalatok (mint a Google és az Apple) törekvéseire az iparban, azt felelte, hogy kifejezetten örül nekik.

Bill Ford Jr. évek óta tart tanulságos előadásokat az autóipai innováció fontosságáról és a zöld technológiák alkalmazásáról, érdemes megnézni például egy 2011-es Ted Talk videóját a „közlekedési dugók nélküli jövőről.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greenion.blog.hu/api/trackback/id/tr78073464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása